20 de maig 2012

CRÒNICA SORTIDA USLA A "GIRONA, TEMPS DE FLORS"Aquest darrer Dissabte, els participants a la visita organitzada per l’USLA a "Girona, Temps de Flors" van poder gaudir d’una excursió perfectament organitzada pels nostres companys Àngel i Manolo. 
Una trentena de santfeliuencs vàrem sortir des de la Plaça de l’Estació de Sant Feliu cap a la Plaça de la Independència (la de la guerra del francés) de Girona, i des d'allí vàren iniciar un recorregut que els va conduir pels principals carrers del barri antic i patis guarnits amb flors.
Cal destacar la visita al museu dels jueus on van poder conèixer la vida que portaven a Girona fins a la seva expulsió al 1492. Les escales de la catedral, els banys arabs, el refugi antiaeri vàren ser només alguns dels llocs visitats en un itinerari guiat que es va perllongar fins a les 2 del migdia. A partir d’aquí els participants es van dispersar i van seguir camins diferents en funció de les seves inquietuts, fins que a les 6 de la tarda el retorn a l’autocar els va conduir de tornada a Sant Feliu. 

Una experiència realment apassionant i molt ben organitzada. Esperem que no sigui la darrera.