24 de set. 2015

SESSIÓ #2 LOW LLOBREGAT ROCK'N'ROLL HIGH SCHOOL


El mes d'octubre comença amb una activitat musical de nivell "high level"

És la segona sessió del Low Llobregat Rock'n'Roll High School i que dediquem als gèneres psicodèlic - sinfònic i glamrock! La graella de col·laboradors és de les més destacades del curs i segur que ens oferiran un espectacle molt interessant.


Com a representant local tenim a l'Oriol; guitarrista i veu de Els Navegants que serà l'encarregat de introduir el tema i donar la visió més local.

Acompanyant-lo tindrem a A. Villanueva representant de la sorprenent associació Tullianos. Asociación de seguidores de Jethro Tull. A ella es troben els amants del grup liderat per Ian Anderson i és el punt per organitzar la seva passió i organitzar tot d'activitats al voltant de la música de la banda del flautista.

La segona part estarà destinada a fer un apropament al glamrock!
Per això comptem amb la presència de la banda tribut dedicada a la figura de Marc Bolan: els T.Rexmania.Ells seran de posar banda sonora a aquesta sessió amb un set acústic dedicat al gènere en qüestió. 
Els acompanyarà el periodista J.M. Escrihuela: autor de Marc Bolan: el guerrero eléctrico de los 70 i altres llibres dedicats a D. Bowie o Elthon John.

En definitiva, si voleu passar una bona vetllada, plena de música i a un preu irrisori (gratix!!!) us haureu d'apropar a la sala Els Pagesos per a viure-ho en primera persona!
Us - hi - esperem! No hi falteu!

Salut i Rock'n'Roll