26 de maig 2009

primeres jornades d'història i memòria


Del 20 al 24 de maig ha dut a terme la primera part dels seminaris de USLA d'Història i Memòria.
Amb l'assistència de mes de 60 persones de mitjana per trobada les primeres jornades de reivindicació de memòria històrica i local, Sant Feliu de Llobregat i el final de Guerra Civil (70 Aniversari) han començat amb quatre actes i una sortida.
Més de 140 persones en total han passat pels actes i ens han mostrat el seu compromís i entusiasme amb el projecte i la seva implicació amb un tema de debat actual i permanent com el tema de la memòria democràtica.
els oferim unes fotos abans d'avançar les conclusions generals de seminari.

El Jordi Amigó i la Ma. Luz Morales es van encarregar de donar inici a les jornadesAndreu Mayayo durant la seva intervenció davant la mirada de la Ma. Luz Retuerta


La tercera jornada ha comptat amb la presentació del Carles Olona i la presencia del Jordi Guixè, responsable d'Espais de la Memòria i la directora General del Memorial democràtic Maria Jesús Bono.
El moment en que el Jaon Diez, president de l'Ateneu, i el Xavier Bachs, membre de junta del CineBaix, descobreixen la placa posada al Cinema que recupera un espai de la memòria local