21 de juny 2015

CRÒNICA INAUGURACIÓ LOW LLOBREGAT R'&'R HIGH SCHOOL

La nit de divendres la USLA va estrenar una de les seves darreres produccions: la 1a Edició de la Low Llobregat Rock & Roll High School
El lloc triat: Els Pagesos; la banda sonora per arrencar la presentació Los Roqueros Van al Infierno dels Baron Rojo; el públic congregat expectant davant dels presentadors i els ponents.....one, two, three...comencem!



Militància roquera. La presentació del curs (a càrrec d'Esteban i Jordi) va ser un menage a trois format per la reivindicació del rock com a forma cultural de relació i transformació del món, una crítica a les formes autoritàries de l'educació formal i l'afirmació de que tota la gent vinculada al rock a Sant Feliu és la protagonista, també, de la història de la nostra vila!
Passió, història i bons records. La primera sessió va estar dedicada a rememorar l'escena musical de Sant Feliu al llarg dels anys 80 i 90's. Els ponents van ser Josep Coca i Oscar Roc. Els dos son una bona mostra de l'evolució del rock a casa nostra i amb el seu entusiasme van contagiar a un públic que va gaudir de valent amb els seus comentaris.

La cloenda de la vetllada la va posar el Dj Albert amb un repertori atinat que va servir per amenitzar la multitud de converses que es va produir al voltant de la presentació.

I ara què? Fins al 17 de setembre que torna el curs amb la sessió dedicada al reggae ens prenem uns dies de descans però salpicats amb dos càpsules molt estiuenques. 
La primera és que al llarg del mes de juliol, el Josep Coca i un servidor (escrivà 2.0) serem els responsables d'una secció dedicada a la música rock de Sant Feliu que es programarà al magazine de Radio Sant Feliu. Seran quatre píndoles de deu minuts (ja, ja, sabem que és molt poc!) on sonarà una selecció de les bandes santfeliuenques entre els 80's i avui dia!
La segona és que hem obert una plana al facebook on penjarem tota la informació i materials vinculats al curs. Us animem a participar "penjant" tot allò que teniu a casa vostra i que es vincula a l'escena rock de Sant Feliu i voltants.

Res més, una abraçada i.......ruaquenrool!

Us afegeixo la crònica apareguda al Fet a Sant Feliu per completar el cercle de les informacions!