13 de juny 2015

PROPERES ACTIVITATS: 19 I 20 DE JUNY

Iniciem la darrera setmana d'activitats a la USLA abans de les vacances, i ho fem a tope!

El dia 19 inaugurem el 1er Curs de Rock and Roll de Sant Feliu al local dels Pagesos (20'30h.) Us citem allà per fer la presentació del curs i també la primera sessió dedicada a l'Escena Musical de Sant Feliu de Llobregat als anys 80 i 90's.
Serà aquesta una presentació - diàleg guiada per Josep Coca (ex la Fiebre del Oro) i Oscar Roc (The Kapitats) on la gent podrà participar amb els seus comentaris i preguntes. La música la posarà el Dj. Albert (Síbaris)
Us animem a participar!


El dia 20 farem la ruta "Tres poetes i un filòsof" (Camins dels exilis). Proposta de visita guiada als espais patrimonials del Coll de Belitres i a la Ruta de Walter Benjamin a Portbou! El destí dels poetes i del filòsof es creuen a la frontera entre Espanya i França en el que podria ser el guió .....d'una tragèdia (la del segle XX)
Activitat guiada, cal pre-inscripció (a l'Ateneu) i el preu (ridícul) és de 15€ (que es vincula al pagament del desplaçament a Portbou i tornada a Sant Feliu en autocar)

Uff! Després d'aquestes activitats ens prendrem uns dies de vacances per carregar les piles de cara al segon semestre del curs!