24 de maig 2016

DARRERES NOTÍCIES ACTES MAIG BOIG A LA USLA!


Bon dia,
ja hem començat el nostre Seminari "Actualitat, reptes i nosves propostes al voltant del nostre patrimoni" amb la sessió dedicada a les diferents vessants de la protecció d'aquest. 

Una bona acollida per escoltar els comentaris de l'Adam Picon (Agents Rurals) que es va allargar més de dues hores de diàleg i preguntes amb el patrimoni com a centre. I demà comencen les nostre jornades sobre narrativa i literatura negra "VESPRES NEGRES de Sant Feliu de Llobregat"


Us ho perdreu??

La setmana ja ha arrencat i els actes es succeixen sense control.......

Ja tenim a disposició al mitjà de comunicació cooperatiu Fet a Sant Feliu les prèvies de les nostres activitats. Les podeu consultar als següents enllaços Seminari Arqueologia i Vespres Negres.

Per un altre cantó ja tenim les primeres imatges de la sessió dedicada a la protecció del nostre patrimoni. Va ser aquesta un petit èxit que mostra que a casa nostra hi ha un interès pels temes que tenen a veure amb el patrimoni i que, una altra vegada, es va demostrar que la idea de patrimoni deriva directament del conflicte social i actual. Per tant, es una qüestió política, és una qüestió d'activisme i de posicionament davant la nostra realitat!

Continuarem debatint i parlant del tema perquè no hi ha una altra solució; cal parlar i confrontar les diferents posicions per trobar camins comuns de millora comunitària.

Lo dicho, dilluns proper (30 maig, 19h) parlarem del Palau de la Torre Blanca i de temes vinculats també a la manipulació del patrimoni.