8 de des. 2015

CLOENDA DEL NOSTRE CURS DE ROCK & ROLL

FINALITZA EL NOSTRE CURS DE ROCK & ROLL!

El passat dijous 3 de desembre va cloure el nostre curs de rock & roll a la Sala El Pagesos amb un diàleg amb tres de les principals bandes de l'escena actual santfeliuenca.
Joan Dausà i membres de les bandes Cybee i The Penguins van parlar sobre l'escena actual a Sant Feliu i sobre els seus projectes i experiències.





Amb aquest interessant debat finalitza el nostre curs pel que respecta al 2015!
Ens prenem aquest dies de festa coincidint amb el solstici d'hivern per decidir si tindrà continuació i si la té (que té pinta de que sí) amb quins continguts.
Ara però volem fer una breu valoració de la proposta de cara a millorar o continuar de cara a properes edicions.
En general podríem dir que el curs ha respòs als objectius dels seus organitzadors (la USLA amb Jordi i Esteban, La Sala Els Pagesos amb la Vane). Crear un espai de narració i trobada entre el personal sanfeliuenc que es reconeix com a roquer era un dels principals objectius. En aquest sentit la presentació, dedicada al rock fet als anys 80 i 90's (amb J. Coca i O. Roc), la sessió dedicada al punk local, la sessió dedicada al indie i la cloenda han funcionat perfectament cadascuna en un format diferent!
Volíem també reclamar l'atenció de la ciutat perquè entengués el rock com una manifestació cultural més que complementa tota la resta de formes presents a la nostra vila. En aquest sentit cal continuar el camí perquè Sant Feliu sigui considerada, també, una ciutat roquera.
Malauradament, l'objectiu de conectar amb les joves bandes i les generacions més noves no ha estat possible. Convençuts de que pot tenir interès tan per ells com per nosaltres (volem escoltar la seva opinió i experiència) una trobada amb les bandes emergents es planteja com objectiu prioritari.
Errors de "bulto" han estat qüestions com certes baixades de tensió pel que respecta a la publicitat de les diferents sessions; Sant Feliu és un vila amb molta acció i cal anticipar amb publicitat les teves actuacions. Queda pendent també, doncs. 

Ara cal donar les gràcies a tots i totes per donar-nos suport en aquesta aventura "estranya" que hem endegat. Gràcies al públic perquè heu estat fidels i propers amb la vostra presència. Gràcies també a les bandes que heu vingut a tocar i/o parlar; a tots els convidats que ens han fet millorar l'aventura amb la vostra presència i experiència. De forma personal volem agrair la seva aportació i suport a la Carolina, al Josep Coca, a l'Oscar Roc, a l'Alberto, l'Ana i l'Oriol que son els alumnes amb Matrícula d'Honor i Excel·lent en la valoració final del curs!

Salut i rock'&'roll! 

Ps: les fotografies les ha fet la Vane!