15 de maig 2012

LA USLA ORGANITZA EL DISSABTE 19 DE MAIG UNA VISITA GUIADA A "GIRONA, TEMPS DE FLORS"




Visita guiada al BARRI ANTIC i PATIS GUARNITS AMB FLORS

Aquest Dissabte 19 de maig, la USLA, amb la col.laboració dels Amics de les Roses i de l’Agrupació d’Investigació i Estudis de Sant Feliu (ARES), organitza una sortida per visitar el barri antic de Girona i els seus patis guarnits amb flors amb motiu de la 57a Exposició de Flors, Monuments, Patis i Jardins de “Girona, Temps de Flors”.

                                                                                                                       

Aquesta activitat organitzada per la USLA té com a característica principal la possibilitat de visitar l’Exposició de la mà de l ‘Ajuntament de Girona, el que ens permetrà gaudir de monuments, patis i jardins oberts per aquesta ocasió de manera exclusiva.    

En paraules de l’alcalde de Girona en la presentació de l’edició d’aquest any, “el llenguatge amable de les flors i les imaginatives instal·lacions florals transformen la ciutat en un subtil espectacle d'aromes, textures i colors. Els monuments, les cases i els seus patis interiors, els carrers, els jardins i els paratges naturals emergeixen revestits amb l'elegància de sorprenents elements vegetals, i tot aquest riquíssim conjunt patrimonial apareix com una inoblidable recreació artística. És alhora la ciutat sencera que s'obre al visitant per oferir-li els poderosos atractius de què disposa”.

Us adjuntem link de l’ajuntament de Girona on trobareu més informació sobre l’Exposició “Girona, Temps de Flors”:




La sortida del dia 19 de maig que organitzem des de la USLA, com a responsables el Manuel Fernández i l’Àngel Merino, començarà a les vuit del matí a la plaça de l’Estació en que agafarem l’autobús que ens portarà cap a Girona arribant sobre les deu del matí i on ens estaran esperant els guies per començar la visita d’una durada aproximada de tres hores.

Des de les 13:30 h. fins les 16 h., serà el temps per dinar. Facilitarem informació sobre llocs de restauració pròxims i cadascú podrà escollir la opció que millor li convingui.

Ja a partir de les 16h. i fins les 18h., proposem un espai de temps lliure per gaudir i passejar per Girona, tot i que les persones que vulguin conèixer algun element significatiu del patrimoni de Girona que no hagi pogut ser visitat pel matí, podrem fer-ho acompanyats del Manuel Fernández i l’Ángel Merino.

A les 18 h. tornarem cap a Sant Feliu amb arribada aproximada cap a les 20 h.

El preu de l’activitat (sobre un mínim de trenta persones) és de 25 euros i inclou autocar i visita guiada.

Inscripcions a la secretaria de l'Ateneu Santfeliuenc, de dilluns a divendres de 17 a 20 hores.
           
Des de la USLA us animem a participar en aquesta activitat visitant la 57a edició de "Girona, Temps de Flors" i us mostrem un video musicalitzat amb petits detalls sobre el que us podreu trobar en aquesta magnifica festa de les flors.