17 de febr. 2015

DIJOUS 19 FEBRER "TAULA RODONA MOVIMENTS SOCIALS"

Per cloure com cal les nostres jornades sobre el Moviments Socials, aquest dijous 19 de febrer tenim una Taula Rodona amb membres de diferents associacions que al llarg dels darrers anys estan articulant les mobilitzacions ciutadanes davant dels actuals processos (premeditats i interessats) de retrocés de l'estat de dret. 
Vinculats a fenòmens com el 15M, però no com a font única d'inspiració, tot un seguit d'associacions i moviments estan evidenciant amb les seves crítiques i accions el desmantellament d'allò que algun dia semblava apropar-se al "Estat del Benestar". Des de la desmobilització premeditada (efectes de la Transició "modèlica") al nou escenari de tornar-nos a trobar per organitzar-nos i aprendre tots plegats que el futur serà el resultat del nostre treball i esforços col·lectius, els nous moviments socials  son una demostració de que no podem ni devem abaixar la guàrdia enfront del poder omnímode.
Totes les associacions que ens visitaran aquest dijous remeten a reclamacions bàsiques per a la vida: habitatge, accés a l'aigua, accés al treball, accés a energies! La lluita ha començat des del terra, demanant que es compleixen uns drets que pensàvem que teníem garantits per la Constitució i que, gràcies a la tasca d'aquestes associacions, hem vist que son un miratge més que uns drets assolits.
Us convidem doncs a parlar de tot això i moltes altres coses aquest dijous 19 de febrer, a les 19'30h, a l'Aula de Cultura de l'Ateneu Santfeliuenc. 
Ens visitaran membres de les següents associacions:
PAH Sant Feliu
Aliança contra la pobresa energètica
Aigua és vida
Assemblea d'Aturats